Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

A megfelelő babaágynemű kiválasztása a kiságyba - berrybaby.hu

Fodor Zsuzsa- berrybaby.hu
A megfelelő babaágynemű kiválasztása a kiságyba - berrybaby.hu

A babakelengye összeállítása a legtöbb szülő számára a megfelelő babaágynemű kiválasztásával kezdődik.
Mik a fő szempontok? Milyet érdemes választani? Összehasonlítás következik. 

A babaágyneműnek a szobában a dekorációs értéke mellett megfelelő biztonságot is nyújtania kell a kicsinek. Ezt nevezném elsődleges funkciónak. 

Ebben a cikkben olyan dolgokra is fel szeretném hívni a figyelmet, amire egy szülő talán mindeddig nem is gondolt. 
A Berry Baby azonban, mint gyártó cég, igen. A biztonság jegyében készülnek termékeink, ezt pedig nem lehet elégszer hangsúlyozni. 
A babaágyneműk országos kínálata szinte végtelen. Minden szülő szeretne jól dönteni, eligazodni ebben az óriási túlkínálatban pedig rettentő nehéz. 

Fő szempontok a biztonság terén:
- OEKO tex minősítéssel rendelkező alapanyag. Ezekben a pamutvásznakban lévő festékanyagok nem károsak az egészségre. Így ha a kicsi a takaró csücskét szopogatja, akkor sem lesz semmi baja.
- a kispárna legyen lapos, fő funkciója a büfi felfogása.
- a takaró legyen kisebb méretű (általában) 70x90 vagy 70x100cm. Nincs szükség nagyobb takaróra, főleg az első időben.
- a levehető huzat mindenképp előny lesz.
- a fejvédőn legyen megfelelő számú megkötő, hogy stabilan rögzíthető legyen.
- a fejvédő megkötője ne csúszós anyagból készüljön. Ne legyen szatén vagy selyem, mert az szétcsúszik.
- a megkötők ne legyenek túl hosszúak, mert azok kikötődése esetén veszélybe kerül a gyermek.  
- a fejvédő legyen megfelelően stabil tartású, ne essen össze.

- a baldachin függöny töltse be a funkcióját. Bizonyos típusok csak dekorációnak készülnek, mások árnyékolásra, míg vannak kombinált funkcióval készülők is. (Hamarosan külön cikket is olvashattok erről az oldalon.)
Bizonyára ti is észrevettétek, hogy a legtöbb elvárás a fejvédők felé támasztódik a babaágyneműk kapcsán. Emiatt a sok- sok elvárás miatt a fejvédőkkel is külön cikkben foglalkoztam.


A MINKY KOLLEKCIÓ babaágyneműi:


Sok harmonizáló kiegészítővel rendelhető. Különlegessége a selymes minky kelme megjelenése a babaágyneműben, ami egy nyírt velúr anyagot jelent amiben buborék minta van. Igazán modernné teszi a babaágy megjelenését.

A PRÉMIUM KOLLEKCIÓ babaágyneműi:

Megjelenését nagy méretű figurák teszik különlegessé, a babaszobát pedig igazán meséssé. A minták mindegyike a mai trendeknek megfelelő. Ezekbe a babaágyneműkbe a legtöbb szülő első látásra beleszeret.

A BERRY BABY- LUXUS KOLLEKCIÓ babaágyneműi:

Ez egy pufi fejvédő kispárnákat tartalmazó, igazán luxus megjelenést kölcsönző babaágynemű szett. A fejvédő kispárnák segítségével extra biztonságossá tehető a kiságy a nagyon forgolódó- mocorgó babák számára is.  


ORGANIC kollekció babaágyneműi:


Minden bizonnyal meg fog lepni ennek a szettnek a puhasága. Organikus pamut ágyneműink kellemes tapintású, könnyed, izzadságot felszívó hatásúak. Légáteresztők, vidám mintákkal díszítettek. 

A babaágynemű kiválasztása innentől rajtad múlik. :)

Az oldal tetejére