Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

A megfelelő babaágynemű kiválasztása a kiságyba - berrybaby.hu

Fodor Zsuzsa- berrybaby.hu
A megfelelő babaágynemű kiválasztása a kiságyba - berrybaby.hu

A babakelengye összeállítása a legtöbb szülő számára a megfelelő babaágynemű kiválasztásával kezdődik. Mik a fő szempontok? Milyet érdemes választani? Összehasonlítás következik. 

A babaágyneműnek a szobában a dekorációs értéke mellett megfelelő biztonságot is nyújtania kell a kicsinek. Ezt nevezném elsődleges funkciónak. 

Ebben a cikkben olyan dolgokra is fel szeretném hívni a figyelmet, amire egy szülő talán mindeddig nem is gondolt. 
A Berry Baby azonban, mint gyártó cég, igen. A biztonság jegyében készülnek termékeink, ezt pedig nem lehet elégszer hangsúlyozni. 
A babaágyneműk országos kínálata szinte végtelen. Minden szülő szeretne jól dönteni, eligazodni ebben az óriási túlkínálatban pedig rettentő nehéz. 

Fő szempontok a biztonság terén:
- OEKO tex minősítéssel rendelkező alapanyag. Ezekben a pamutvásznakban lévő festékanyagok nem károsak az egészségre. Így ha a kicsi a takaró csücskét szopogatja, akkor sem lesz semmi baja.
- a kispárna legyen lapos, fő funkciója a büfi felfogása.
- a takaró legyen kisebb méretű (általában) 70x90 vagy 70x100cm. Nincs szükség nagyobb takaróra, főleg az első időben.
- a levehető huzat mindenképp előny lesz.
- a fejvédőn legyen megfelelő számú megkötő, hogy stabilan rögzíthető legyen.
- a fejvédő megkötője ne csúszós anyagból készüljön. Ne legyen szatén vagy selyem, mert az szétcsúszik.
- a megkötők ne legyenek túl hosszúak, mert azok kikötődése esetén veszélybe kerül a gyermek.  
- a fejvédő legyen megfelelően stabil tartású, ne essen össze.

- a baldachin függöny töltse be a funkcióját. Bizonyos típusok csak dekorációnak készülnek, mások árnyékolásra, míg vannak kombinált funkcióval készülők is. (Hamarosan külön cikket is olvashattok erről az oldalon.)
Bizonyára ti is észrevettétek, hogy a legtöbb elvárás a fejvédők felé támasztódik a babaágyneműk kapcsán. Emiatt a sok- sok elvárás miatt a fejvédőkkel is külön cikkben foglalkoztam, amit IDE KATTINTVA olvashattok el.

Az első 2-3 hónapban egy babazsák vagy egy hálózsák is tökéletes választás a babaágynemű helyett. A babaágyneműt elegendő lehet később is beszerezni. Ez a 2 termék nagyon biztonságosan használható a még önkéntelen kéz- és láb mozgásokat végző babák esetében. A "bezártság" és a szűkített tér pedig kimondottan nyugtató hatással van rájuk.
Kínálatunkban minden termék megfelel a fentebb felsorolt biztonsági elvárásoknak.

A BERRY BABY- BASIC BABAÁGYNEMŰ KOLLEKCIÓ: 

Olyan családok részére készült, akik rendkívül kedvező áron keresnek megfelelő minőségű alap babaágyneműt gyermekük számára. Vidám figurák jellemzik. 60x120cm méretű kiságyba készültek ezek a termékek. Az alap felszereltség tovább bővíthető színben hozzá illő kiegészítőkkel: körbe érő fejvédő, baldachin...stb

A BERRY BABY- STARS AND DOTS KOLLEKCIÓ:

Már több méretű babaágyba is kérhető szetteket tartalmaz. Zömében a most igazán népszerű csillagos és pöttyös vásznak kombinációjából készített babaágyneműket tartalmaz, amik szintén tovább bővíthetők hozzá illő kiegészítőkkel.

A BERRY BABY- MINKY KOLLEKCIÓ:

Szintén több méretű kiságyba, sok harmonizáló kiegészítővel rendelhető. Különlegessége a selymes minky kelme megjelenése a babaágyneműben, ami egy nyírt velúr anyagot jelent amiben buborék minta van. Igazán modernné teszi a babaágy megjelenését.

A BERRY BABY- PRÉMIUM KOLLEKCIÓ:

Szintén több méretű kiságyba, és sokféle színazonos kiegészítővel rendelhető. Megjelenését nagy méretű figurák teszik különlegessé, a babaszobát pedig igazán meséssé. A minták mindegyike a mai trendeknek megfelelő.
Ezekbe a babaágyneműkbe a legtöbb szülő első látásra beleszeret.

A BERRY BABY- LUXUS KOLLEKCIÓ: 

Ez egy pufi fejvédő kispárnákat tartalmazó, igazán luxus megjelenést kölcsönző babaágynemű szett. A fejvédő kispárnák segítségével extra biztonságossá tehető a kiságy a nagyon forgolódó- mocorgó babák számára is.  

Remélem segítségére lehettem a kollekciók közötti eligazodásban.
Keresse további cikkeinket a BLOG fül alatt.

Válasszon Ön is Berry Baby márkaterméket gyermeke számára.