Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

A Berry Baby babaágynemű kollekciók összeillő darabjainak segítségével a babaszobában összhang uralkodik majd.

A "Berry Baby" Babaágynemű szettek és kiegészítő termékei ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű, 100% pamut szövetből készülnek. Csodás színkombinációk, vidám színek jellemzik. A babaszobában teljes harmónia uralkodhat, hiszen a babaágynemű színében kérhető az összes kiegészítő babakelengye is, pl. a babaszobai szennyestartó, pólya, lepedő, pelenka tároró, hálózsák vagy babazsák (..stb) is. A Berry Baby babaágyneműket bemutató cikkünk ITT érhető el. Reméljük segítségére lesz a választásban. 
A Berry Baby babaágyneműket több kategóriába soroltuk:

STARS AND DOTS kollekció STARS AND DOTS kollekció
A 3 részes "Berry Baby" Babaágynemű szettek és kiegészítő termékei ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű, 100% pamut szövetből készülnek. Csodás színkombinációk, vidám színek jellemzik. A babaszobában teljes harmónia uralkodhat, hiszen a babaágynemű színében kérhető az összes kiegészítő babakelengye is, pl. a babaszobai szennyestartó, pólya, lepedő, pelenka tároró, hálózsák vagy babazsák (..stb) is. A baba ágynemű garnitúra szett tetszés szerint bővíthető, hiszen a választható opciók: - levehető póthuzat szett - extra méretű fejvédő (ami lehet egyenes vagy íves fejvéggel is) - baldachin függöny - baldachin tartó A 3 részes babaágynemű szett tulajdonságai: - szabvány méretű baba ágynemű - 0-3 éves korig ajánljuk - részei: takaró+ párna+fejvédő Válasszon Ön is Berry Baby márkaterméket!