Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

A kiságyba való lepedők minden babaszoba alapvető kellékei. Több típusban elérhető a Berry Baby kínálatában.

A Berry Baby kínálatában több méretben és különböző anyagokból talál lepedőt a kiságy matracára. A lepedők praktikus és dekoratív darabjai a kiságynak. A lepedőinket összehasonlító cikkünk ITT olvasható el. Reméljük segítségére lehetünk a választásban. 
A választható típusok (flanel, pamut, vízhatlan, fodros, exclusive pamut, hurkolt pamut, basic pamut) megtekintéséhez kattintson a kiválasztott méret albumára lentebb!
Választható méretek:
- 60x120 cm
- 70x140 cm
(kombi kiságyak matracára is le tudjuk gyártani a lepedőket, amennyiben kosárba rakja a 70x140 cm-es méretet, és a megrendelőlap megjegyzés rovatába megírja nekünk kombi kiságyának pontos matracméretét)