Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Baldachin függönyök és tartók

Kínálatunkban a babaszobába tökéletesen illő Berry Baby baldachin függönyök közül válogathat, 4 típusban, melyeknek a masni mindig tartozéka. Baldachin függöny tartókat szintén több típusban kínálunk. A baldachinok azon kívül, hogy csodaszép díszei a babaszobának és a baba ágyának, több funkciót is betöltenek méretüktől és anyaguktól függően. Mindegyik baldachin függönyről elmondhatjuk, hogy fő funkciója a (dekoráción kívül) a porfogás. Ezt szó szerint értjük. A babaszobában is, (legyen az Anyuka bármilyen gondos-szorgalmas háziasszony is), rengeteg házi por kering a levegőben. A babaágyban alvó babára hulló por legnagyobb részét a baldachin függöny felfogja majd. Bármilyen anyagból is készüljön. A függönyöket éppen ezért érdemes hetente levenni és kimosni. Levételkor már kisebb megrázást követően is tapasztalhatjuk, mennyire sok keringő port fel tudott fogni. 
Lássuk a típusonként eltérő, további funkciókat:
- pamut baldachin függöny: teljes anyagában pamut. A dekorációs értéken és a por felfogásán kívül hasznossága az árnyékolásban mutatkozik meg. 
- pamut- muszlin betétes baldachin függöny: A dekorációs értéken és a por felfogásán kívül hasznossága az árnyékolásban és a beláthatóságában mutatkozik meg. A muszlin betétnél a babára ráláthat a kiságyba oldalról "beleskelődő" szülő.
- muszlin baldachin függöny: A dekorációs értéken és a por felfogásán kívül hasznossága a teljes beláthatóságban mutatkozik meg. 
- EXTRA méretű, teljesen körbe érő baldachin függöny: A rendkívül magas dekorációs értéken és a por felfogásán kívül hasznossága a több funkcióban mutatkozik meg, hiszen szúnyogáló/moszkító hálóként használható a kiságy körül, a zavartalan alvásért.
Mindezen bemutatás után már csak Önön múlik, melyik típust választja.