Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Kivehető kókusz betét a Berry Baby babafészkekbe, 2 méretben!

A babafészkekbe való kókusz matracok már külön is megvásárolhatók.
  • A kókusz matrac levehető huzattal készül.
  • Összetétele: vlies - 1cm kókusz - vlies 
  • Vastagsága: 2 cm 
  • Huzata: 100% pamut (vagy selymes minky), cipzáros, mosható
  • 2 méretben rendelhető meg, a Berry Baby babafészkekhez igazítva. 

 
Rendezés:

Kókusz betét babafészekbe - Indián - menta 6-18hó

Azonnal a tiéd lehet!
A matrac levehető huzattal készül. Huzata: 100% pamut.
6.590 Ft

Berry Baby babafészek kókusz matrac: kényelem és biztonság kisbabádnak

A kisbabák alvási kényelmének és biztonságának fenntartása kulcsfontosságú szempont minden szülő számára. A Berry Baby babafészek kókusz matracok kifejezetten erre a célra készültek, hogy megfeleljenek az igényeknek és gondoskodjanak arról, hogy kisbabád minden éjszakája pihentető és kényelmes legyen.

Kiváló minőségű anyagok és kialakítás

A Berry Baby babafészek kókusz matracok minőségi anyagokból készülnek, és gondosan tervezett kialakítással rendelkeznek. A matrac összetétele tökéletes egyensúlyt teremt a kényelem és a támogatás között. Az 1 cm vastagságú kókuszbetét biztosítja a megfelelő szilárdságot és tartást, míg a vlies anyagok puhaságot és kényelmet adnak a kisbabádnak.

Levehető huzattal készül

A Berry Baby babafészek kókusz matracokat levehető huzattal szállítjuk, ami nagyban megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást. A huzat 100% pamutból (vagy selymes minky anyagból) készül, és cipzárral ellátott, így könnyedén leveheted, hogy mosás vagy cserélés során a legmagasabb higiéniás szintet biztosítsd gyermeked számára.

Két méretben rendelhető meg

A kókusz matrac két méretben kapható, hogy tökéletesen illeszkedjen a Berry Baby babafészkekhez. Az alábbi méretek közül választhatsz:

  • 0-6 hónapos méret: 64x34 cm
  • 6-18 hónapos méret: 95x44 cm

Válassz Te Is Berry Baby márkaterméket Gyermeked számára!

Az anyaság kihívásokkal és felelősségekkel jár, és a Berry Baby ebben szeretne segíteni. Válaszd a Berry Baby babafészek kókusz matracot, hogy biztos legyél abban, hogy kisbabád alvási környezete maximális kényelmet és biztonságot nyújt. Gyermeked élete első hónapjaiban és éveiben ezek a kiváló minőségű matracok hozzájárulnak a nyugodt alváshoz és a boldog gyermekkorhoz. Válaszd a Berry Baby-t a te és gyermeked számára!

Az oldal tetejére