Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Több típusban választható Berry Baby baldachin tartó rudak a babaszobába és a kiságyhoz.

Kínálatunkban 3 típusban találsz Berry Baby baldachin függöny tartó rudakat, melyeknek mérete és rögzítési technikája is eltérő.
Általánosan elmondható mindegyikről, hogy univerzális termékek, és babaágyakra/kiságyakra készülnek.

 
BALDACHIN TARTÓ
  • A rövid, 60cm-es baldachin tartó a kiságyra bárhová elhelyezhető, akár a rövid, vagy hosszú oldalra is. A Klasszikus méretű baldachin függönyökhöz ajánljuk.
  • A hosszú 177cm-es baldachin függöny tartó szintén bárhová rögzíthető a kiságyra, de már az extra méretű (teljesen körbe érő függöny) tartására is alkalmas.
  • A talpas baldachin pedig bárhová elhelyezhető a kiságy körül, illetve a gyermekszobában is. Alkalmas bármelyik méretű függönyhöz. Rendkívüli hasznossága a hosszú távú felhasználhatóságában mutatkozik meg, hiszen a gyermek későbbi leesésgátlós ágya fölé is odatehető.
Rendezés:

Baldachin tartó – 60cm

Azonnal a tiéd lehet!
A Klasszikus méretű baldachin függönyökhöz ajánljuk. 
 
2.990 Ft

Baldachin tartó – 177cm

Azonnal a tiéd lehet!
A hosszú baldachin függöny tartó bárhová rögzíthető a kiságyra.

 
4.490 Ft

Baldachin tartó – 155cm – talpas

Azonnal a tiéd lehet!
Bárhová elhelyezhető a kiságy körül, illetve a gyermekszobában is.

 
6.990 Ft
Az oldal tetejére