Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Fodros kiságy szoknya, fodros lepedő kiságyba a Berry Baby- től.

A Berry Baby kínálatában sok szép színben találsz fodros lepedőket a 70x140 cm-es kiságy matracára.

KISÁGY SZOKNYÁK - 70x140 cm-es matracra

  • A lepedők praktikus és dekoratív darabjai a kiságynak.
  • Ez a klasszikus, jól ismert kiságyba való lepedő.
  • A lelógó fodor hossza: 43 cm
  • Anyaga: ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű, 100% pamut szövet
  • A fodros lepedő ideális megoldás minden kiságyba, hiszen takarja a fekvőfelület alatti üres teret, vagy az ágyneműtartó feletti részt. 
  • Ajánljuk a termék mellé, pontosabban alá a VÍZHATLAN MATRACVÉDŐT KISÁGYBA. Ez a termékünk bármelyik típusú lepedő kiegészítője. Fontos, hogy a vízhatlan matracvédő mindig felkerüljön a kiságy matracára. A tetejére bármelyik lepedő felhelyezhető. Ez a vízhatlan lepedő fogja megvédeni a matracot a belecsorgó szennyeződésektől. 2 méretben választható. Egyik típusa a kiságy matracának teljes felületére rögzíthető a 4 sarkán, míg a kisebb változata keresztben felhelyezhető oda, ahol a baba fekszik. Ez a változat szintén gumipántokkal rögzíthető, nem mozdul el. 

Válassz Te is Berry Baby márkaterméket!

Rendezés:

Lepedő fodros 70x140 cm - ekrü - pamut

Azonnal a tiéd lehet!

Ezek a lepedők praktikus és rendkívül dekoratív darabjai a kiságynak. 
 

10.990 Ft
Az oldal tetejére