Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Vízhatlan matracvédők a Berry Baby-től

A Berry Baby kínálatában 2 típusban találod meg a matracvédő lepedőket a kiságy matracára. Ezek a matracvédő lepedők praktikus darabjai a kiságynak. 

VÍZHATLAN MATRACVÉDŐ KISÁGYBA

  • Ez a termékünk bármelyik típusú lepedő kiegészítője.
  • Felülete: frottír (80% pamut, 20% poliészter)
  • Alsó réteg: PVC (vízhatlan)
  • Mosás:  60°C
  • Fontos, hogy a vízhatlan matracvédő mindig felkerüljön a kiságy matracára. A tetejére bármelyik lepedő felhelyezhető. Ez a vízhatlan lepedő fogja megvédeni a matracot a belecsorgó szennyeződésektől.
  • Egyik típusa a kiságy matracának teljes felületére rögzíthető a 4 sarkán, míg a kisebb változata keresztben felhelyezhető oda, ahol a baba fekszik. Ez a változat szintén gumipántokkal rögzíthető, nem mozdul el. 

 

Rendezés:

Vízhatlan matracvédő alátét - 60-as kiságyba

Azonnal a tiéd lehet!

Gumipántokkal rögzíthető a matracra keresztben.

 

2.190 Ft

Vízhatlan gumis lepedő - matracvédő - 60x120 cm

Azonnal a tiéd lehet!

A tetejére bármelyik lepedő felhelyezhető.
 

3.100 Ft
Az oldal tetejére