Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Berry Baby- Sojan AGIX luxus babakocsi szettek eco bőr huzattal

Ismerd meg a Berry Baby Sojan Agix 3in1 multifunkciós LUXUS babakocsikat - a kényelem, stílus és prémium minőség tökéletes kombinációját!
  • A Berry Baby Sojan Agix babakocsi könnyű alumínium vázzal rendelkezik, és minden szükséges tartozékot magában foglal.
  • Az ár tartalmazza a vázhoz rögzíthető autós ülést is!
  • Az összes tartozék egyszerűen mindkét irányból felhelyezhető a babakocsi vázára, és a modern kialakításnak köszönhetően könnyedén kezelhető.
Rendezés:

Babakocsi - Berry Baby Sojan Agix 3in1 - 36

Azonnal a tiéd lehet!

Prémium eco bőr huzatos luxus multifunkciós babakocsi szett.

199.900 Ft

Babakocsi - Berry Baby Sojan Agix 3in1 - 70B

Azonnal a tiéd lehet!

Prémium eco bőr huzatos luxus multifunkciós babakocsi szett.

199.900 Ft

Fedezd fel a Berry Baby Sojan Agix 3in1 multifunkciós LUXUS babakocsikat - a prémium minőség és a fantasztikus felszereltség találkozását!

Az AGIX babakocsi szett mindent tartalmaz, amire egy szülőnek szüksége lehet. Mózes, sportrész, babahordozó és az összes szükséges tartozék - mindez egy csomagban. A váz defektmentes gél keréksorral van ellátva, és az autós ülés is az ár részét képezi. A kényelem és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát nyújtja az AGIX többfunkciós babakocsi, miközben a modern kialakításnak köszönhetően könnyen kezelhető.

A Berry Baby Sojan Agix babakocsik exkluzivitásukkal ragyognak, hiszen kizárólag nálunk érhetők el, és minden egyes darab egyedi Berry Baby márkajelzést visel. Gyors szállítással és hatékony szervizháttérrel rendelkezünk, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes vásárlási élményt.

Ez a babakocsi az ideális választás a szülők számára, akik minőségi és praktikus babakocsit keresnek. Válassz te is egy gyönyörű Berry Baby Sojan Agix babakocsit, és élvezd a 2 év garancia nyújtotta nyugalmat és kényelmet!

Az oldal tetejére