Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Berry Baby Sojan Brocco 3in1 multifunkciós babakocsik prémium pumpálható keréksorral

A Berry Baby Sojan Brocco 3in1 multifunkciós babakocsik csak a cégünk kínálatában érhetők el, és a lengyel Sojan babakocsi gyárban készülnek

  • Ezek a többfunkciós exkluzív babakocsik könnyű alumínium vázzal és prémium pumpálható keréksorral készülnek.
  • Mindkét irányból csatlakoztatható a vázra a mózes, a sportrész és a babahordozó is.
  • A kemény, műanyag kagylós mózes extra védelmet jelent a baba számára.

Fedezd fel a Berry Baby Sojan Brocco 3in1 multifunkciós babakocsikat, ahol a minőség és a funkcionalitás tökéletes harmóniában találkozik!

Ezek a többfunkciós exkluzív babakocsik csak nálunk érhetők el, és a lengyel Sojan babakocsi gyárban készülnek, mind egyedi Berry Baby márkajelzéssel ellátva.

A váz könnyű alumíniumból készül, és prémium pumpálható keréksorral van felszerelve (24 és 29 cm átmérőjű kerekekkel), amelyek minden terepen jól teljesítenek. A központi fékrendszer, a tágas zárható alsó tárolókosár és az állítható bőr borítású tolókar csak néhány a váz remek tulajdonságai közül. A kisebb bolygókerekei körbe tudnak forogni, de fixálhatók is, sárvédővel vannak felszerelve. A váz méretei összezárva 92 x 58 x 37 cm. Az állítható rugózás és beépített lengéscsillapítók a kényelmes sétákhoz járulnak hozzá. A váz minden irányból csatlakoztatható a mózeshez, a sportrészhez és a babahordozóhoz is.

A kemény, műanyag kagylós mózes extra védelmet nyújt a babának, és bölcsőként is használható. Az emelhető belső fejrész további kényelmet biztosít. A mózes belső mérete 74 x 35 cm, és könnyedén téliesíthető a mellékelt lábzsákkal. A praktikus fogantyú segítségével könnyen emelhető.

A sportrész háttámlája 50 cm magas, az ülőfelület szélessége és mélysége pedig 36 x 22 cm. A sportrész teljes hossza 89 cm, és mindkét irányból rögzíthető a vázra. A háttámla 4 fokozatban dönthető majdnem teljesen vízszintig, és könnyedén állítható az ülés hátulján lévő kar segítségével. A lábtartója is 4 fokozatba állítható, és könnyen tisztítható vízhatlan réteggel van ellátva. A sportkarfa levehető. 5 pontos biztonsági övrendszerrel, övpárnákkal rendelkezik a babakocsi sportrésze. A lábzsákkal, amely a szett része, téliesíthető. A sportrész méretei 88 x 43 x 63 cm. A kupolában beépített szellőző található. A sportrészt 15 kg-ig ajánljuk használni (3 éves korig).

Sojan Brocco babakocsi kétféle babahordozó autósüléssel is rendelhető. Választhatsz a CARLO ülés (0-10 kg) vagy a KENT iso-fix (0-13 kg) között. Mindkét típus levehető kupolával és állítható hordozókarral rendelkezik. A hintafunkció, a fejszűkítő, a 3 pontos biztonsági öv és az állítható övmagasság a biztonságos és kényelmes utazást garantálják. A babahordozók autós ülésként is használhatók, és megfelelnek a legszigorúbb ECE R44 / 04 szabványoknak. A Kent iso-fix hordozóhoz rendelhető bázis talp is, amely két módon rögzíthető az autóba: az autó biztonsági övével vagy iso-fix csatlakozással az autó karosszériájához.

Tartozékok: lábzsákok, esővédő, szúnyogháló, sportkarfa, pelenkázó táska, tároló a váz aljára és pohártartó.

A babakocsira 2 év garanciát és teljes szervizhátteret is biztosítunk.

 

Az oldal tetejére