Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

TOLA babaágyak cserélhető korláttal, gyönyörű macis mintával

TOLA babaágy cserélhető korláttal, gyönyörű bemart mintával.
Bútorainkat Lengyelországból importáljuk. Lapra szerelve kerülnek kiszállításra a megrendelő címére. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség raktárunkban.
Szállítási idő: 3-4 hét.
Érdemes időben leadni a rendelést.
Ezek a bútorok szép díszei lesznek bármilyen babaszobának.
FIGYELEM! Az ágy ágyneműtartóval együtt, és kétféle mintával is kérhető (Macik, Maci holddal)! A termék fotójára kattintva, a "választható opciók"-nál lehet a mintát és az ágyneműtartót kiválasztani.- FEKVŐFELÜLETE: 60x120 cm
- Az ágykeret borovi fenyőből készül
- Ágyneműtartó is rendelhető az ágyakhoz, amely görgőkön mozog. Az ágyneműtartó fiók oldalai bútorlapból, a mart mintás végelemek MDF-ből készültek;
- Kizárólag gyerekbarát anyagokkal kezelt.
- A fekvőmagasság 3 fokozatba állítható: 18, 33 és 49 cm-es magasságba.
- A teljes korlát középső 3 eleme kivehető.
- A kiegészítő korlát segítségével a kiságy tovább használható, amennyiben már nincs szükség a teljes korlátra.
- Könnyen összeszerelhető és átalakítható.
- Az ággyal egy időben kedvezményes áron lehet megrendelni a 7 cm-es habszivacs matracot (kiváló tartósságú, a huzata levehető). A TERMÉK FOTÓJÁRA KATTINTVA, a "választható opciók"-nál lehet a matracokat megrendelni.
- Dobozban lapra szerelten érkezik házhoz.

1 év garanciával!
 
Rendezés:
Nézet:
Azonnal a tiéd lehet. :)
TOLA babaágy cserélhető korláttal, gyönyörű bemart mintával. Kizárólag gyerekbarát anyagokkal kezelt. A fekvőmagasság 3 fokozatba állítható. A teljes korlát középső 3 eleme kivehető. Ágyneműtartó is rendelhető az ágyhoz, amely görgőkön mozog. A kiegészítő korlát segítségével a kiságy tovább használható, amennyiben már nincs szükség a teljes korlátra.
Könnyen összeszerelhető és átalakítható.
 
64.000 Ft