Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Bababarát 2in1 Berry Baby kanapéágy és hempergő gyönyörű színekben.

FIGYELEM! A TELJES KÍNÁLATOT A KIVÁLASZTOTT ALKATEGÓRIÁRA (LENTEBB) KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI!

A "Bababarát 2in1 Berry Baby kanapéágy és hempergő" nevű termékünket Ön közvetlenül a gyártótól vásárolhatja meg.
A kanapé 2 méretben és 3 féle kollekcióba rendezve rendelhető meg.
A lent látható kategóriákra kattintva megtekintheti a teljes színválasztékot.
A babarát kanapék nem tartalmaznak kemény fa elemeket, így a gyermeke teljes biztonságban lehet benne. Plusz karfa megvásárlásával a kanapé kinyitott állapotban hempergővé alakítható. A kanapéágy tehát ideális napközbeni játékhoz és éjszakai alváshoz is. Teljes huzata (a karfáról is) levehető és mosógépben mosható, így a tisztán tartása is rendkívül egyszerű.


A kollekciókról röviden:
Sunshine kollekció: bútorszövetből készült.
Wextra kollekció: vízlepergető, könnyen tisztítható szövetből készült.
Diamond kollekció: óriás mintákkal díszített prémium bútorszövetből készült.

A méretekről röviden:
A gyermek méret:2 lapos: kihajtott mérete: 110x160 cm, összehajtott mérete: 110x80 cm, ülőmagasság a összehajtott állapotában 20 cm, karfa vastagsága 20x20 cm, karfa közötti rész: 70 cm
Ez a termék hosszabbítható is egy 3. lappal, melynek a mérete így
 kihajtott állapotban: 110x240 cm, összehajtott mérete: 110x80 cm, ülőmagassága összehajtott állapotban 30 cm, karfa vastagsága 20x20 cm, karfa közötti rész: 70 cm
Kétféle szivacs vastagsággal kérhető a gyerek méretű kanapé: 10 cm és 15 cm-es vastagsággal.
A felnőtt méretMéretek: kihajtva 140x200 cm, összehajtott méret: 140x100 cm, ülőmagassága összehajtott állapotban: 30 cm, karfa vastagsága 25x25 cm, karfa közötti rész: 90 cm.

 

Kérem válasszon az alábbi kategóriák közül: