Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Babaszoba kiegészítők és dekorációk a Berry Baby- től.

Ebben a kategóriában babaszoba bútorok, és babaszobai kiegészítők között válogathat.
A kiságy, a pelenkázó vagy a gyermek ruháinak tárolására alkalmas szekrény/ pelenkázó komód is fontos részét képezi a baba mindennapjainak. 
Mindegyik termék kiváló minőségben készül, hogy a kistesó is használni tudja majd.
A rácsos kiságyak mindegyike prémium minőségű FA kiságy, melyet választhatják ágyneműtartó fiókkal vagy leengedhető oldalfallal is.
Pár szóban a kategóriában látható termékekről:
A baby babzsákunk biztonsági övvel ellátott, újszülött kortól használható termék.
A szennyes tartók szintén bababarát anyagokból, vidám mintákkal, kimondottan babaszobába készülnek. Sokan játéktárolónak vásárolják. Több óvodát és bölcsődét is a vásárlóink között tudhatunk, akik egyik kedvenc terméke ez.
A magas oldalfalakkal ellátott Berry Baby hempergő sláger termékünk, rendkívüli népszerűségét praktikusságának köszönheti. Számos extrával vásárolható meg. Intézmények részére is több szettet készítettünk már, mert minden EU- s előírásnak megfelelnek amit feléjük támasztanak.
Kínálatunk további részét képezik a Berry Baby bölcső hinták, rugós hinták, ugrálós hinták és állványok, melyek a babák kedvencei.
A gyermekszobát még megfelelő méretű, gyermekek igényeinek kialakított fotellel, kanapéval és játéktárolóval is berendezheti kínálatunkból. Ezek mindegyike szintén Berry Baby márkatermék.
Válogasson termékeink között kedvére, és legyen Ön és gyermeke is büszke tulajdonosa egy Berry Baby terméknek.