Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Projektoros, elektromos és mechanikus forgó zenélők kiságyra

Kedves szülők! A babák és gyermekeink életét végigkíséri a zene. Kínálatunkban többféle, kiságyra rögzíthető forgó-zenélő közül választhatnak. Vannak típusok amelyek projektorosak, elektromosak vagy mechanikusak. Kérjük a termékek mellett lévő leírást gondosan olvassák át.
Rendezés:
Nézet:
Azonnal a tiéd lehet. :)

Zenélő-forgó kellemes altató dallamával, színes és kedves játékfiguráival elszórakoztatja és álomba ringatja a babát.
Fejleszti a baba látását és hallását egyaránt!
3 csörgős játékkal felszerelt. 13 dallam. 7 fény effekt. Be- és kikapcsoló gomb. Hangerő gomb. Gomb a hang és a fény, valamint a körhinta bekapcsolására. Egyéb gombok a dallamok, altatódalok és természetutánzó hangok bekapcsolására. Minőségi műanyagból készült. A csomagolás nem tartalmazza az elemet.
Újszülött kortól használható
Széles és keskeny ágyra is rögzíthető.

9.990 Ft