Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Berry Baby és import hinták és kiegészítők a gyermekek örömére.

Elektromos hinták, bölcsőhinták és gyermekhinták is megtalálhatók a Berry Baby kínálatában.
A hintázás szeretete az emberekbe kódolt érzés mióta világ a világ. Mindig tökéletes ajándék egy hinta, legyen szó újszülött babákról, gyerekekről vagy felnőttekről, hiszen hintázni mindenki szeret. 

A prémium minőségben készülő Magic Swing bölcsőhintákról és az ugrálós gyermek hintákról röviden:
Mind a 2 típus extra biztonsági előírásokat betartva készül, hogy hosszú távon is használhatók és biztonságosak legyenek.
Ilyenek például:
- dupla textil réteg
- további erősítésként: belső heveder rendszer
- dupla varrás, helyenként tripla.
- keményfa rudazat (bükk) gömbölyített végekkel
- a Berry Baby- Magic Swing bölcsőhinta alapáron tartalmazza a távtartó rudat és a belső szivacs lapot is. (kókusz is választható)
- a gyermek hinta pedig alap áron tartalmazza a távtartó rúd mellett a rugót (az ugrálós hintává alakításhoz), valamint a fogsorvédőt és a kispárnát is.

Kínálatunkban több típusban választhat hintaállványt és extra kötélzetet is, szükség szerint.
Válasszon Ön is Berry Baby márkaterméket.
Ugráló hinta Ugráló hinta
Az ugrálás nagy buli minden gyermek számára. Felhőtlen öröm, vidám bohóckodás, kacagás. Az egy ponton függesztett ugrálós hinta rendkívüli mértékben fejleszti az agyi kapcsolatokat és a mozgáskoordinációt. Fejlődjön játszva az Ön gyermeke is.