Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Padlóágy, ahol biztonságban tudhatja gyermekét.

A Berry Baby mindig szívesen fogadja a vásárlói megkereséseket. A Montessori padlóágyat egy kedves vásárlónk kérésére terveztük meg. Számos előnye révén biztosan hozzájárul majd a gyermekek önállóságra nevelésében, miközben biztonságban tudható benne a kis csöppség. 

Tisztíthatóság: 

A Berry Baby mindig nagy figyelmet fordít a termékek megfelelő tisztíthatóságára. Kisgyermekek mellett ez különösen fontos. A padlóágy huzata így teljes egészében levehetőre és moshatóra készült. A matrac huzata egy puha, antiallergén szövet. Erre kisebb gyermek esetén a vízhatlan matracvédőt ajánljuk, már szobatiszta gyerekeknek pedig a pamut lepedőt.

Szétszedhetőség és biztonság.
A sarkok 45 fokban vágottak, nagy erősségű tépőzárral illeszthetők össze. 
Mindkét oldalra készítettünk bejáratot a gyermekágyra, így könnyen elhelyezhető a szobában. Vastag szivacs keretének köszönhetően gyermeke forgolódás esetén sem sérti meg magát. A kicsik könnyen megtanulnak egyedül közlekedni a saját ágyba, hiszen az lent van földön, nem kell magasra felmászniuk.

A padlóágy méretei:

 • A matrac mérete: 160x80x10cm
 • Antiallergén, zipzáros huzatban
 • A padlóágy külső mérete: 172x92x50cm
 • a feljárat alsó pontjának magassága a földtől: 30cm
 • Az oldalkeret magassága a fekvőfelülettől: 40cm
 • Az oldalfalak vastagsága: 6cm
 • A keret teljes egészéről a huzat levehető, mosható.

Extraként megvásárolható kiegészítők:

 • Montessori ágyalap: méretre szabott fehér bútorlap 6db lábbal. Egyéb szín igénye esetén megjegyzés rovatba szükséges azt feltüntetni. az ár ebben az esetben módosulhat. Az ágyalap +7cm magasságot ad hozzá a gyermekágyhoz. (2cm bútorlap, 5cm a lábak magassága.) A padlóágy hevederekkel az ágyalaphoz rögzíthető. 
 • Ágytakaró
 • Vízhatlan matracvédő lepedő
 • Pamut lepedő

Kiszállítás és összeszerelés:
A Montessori padlóágy 5 darabban érkezik majd Önhöz. 4db oldalfal és a matrac. (Plusz az ágyalap ha azt is megrendelik.) Kibontást követően a gyerekágy 5 perc alatt összeállítható, nincs szükség szerelésre vagy szerszámokra. Futárszolgálatunk háztól-házig szállítja Önnek a terméket, illetve nyíregyházi székhelyünkön is átvehető. 

Rendezés:

Montessori padlóágy - Rose Cloud

Szállítási idő: 2-4 hét
A Montessori padlóágy számos előnye miann rendkívül népszerű termék.
61.900 Ft

Montessori padlóágy - Bézs - forest

Elkészítjük neked (10-12 nap)
A Montessori padlóágy számos előnye miatt rendkívül népszerű termék.
61.900 Ft

Montessori padlóágy - Rózsaszín - bambi

Azonnal a tiéd lehet!
A Montessori padlóágy számos előnye miatt rendkívül népszerű termék.
61.900 Ft

Montessori padlóágy - Szürke - Wild and Free

Azonnal a tiéd lehet!
A Montessori padlóágy számos előnye miatt rendkívül népszerű termék.
61.900 Ft
Az oldal tetejére