Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

4+1 praktikus kiegészítő az autós utazásokhoz.

4+1 praktikus kiegészítő az autós utazásokhoz.

Utazás kényelmesen és biztonságban: Berry Baby kiegészítők az autóban.

Úti kényelem és biztonság: A legjobb kiegészítők utazáshoz

Az utazás gyakran nagy kihívást jelent a gyermekek és szüleik számára egyaránt. Ahhoz, hogy az utazás kellemesebb és komfortosabb legyen, fontos megfelelő kiegészítőket választani. Ebben a cikkben bemutatjuk a legújabb és legpraktikusabb babahordozó kiegészítőket, amelyek segíthetnek az utazások során.

1. Biztonsági öv elterelő, öv elvezető tölcsér
Ez a termékünk már nagyobb gyerekeknek készül, akik az autó biztonsági övével vannak bekötve. 
Az öv elvezető tölcsér segítségével biztosíthatjuk a megfelelő biztonságot a gyermek számára. Ez a kiegészítő megakadályozza, hogy az öv a gyermek nyakának magasságában fusson, ezzel minimalizálva a súlyos veszélyeket egy esetleges baleset során. A Berry Baby öv elterelő párnázott, extra hevederes megerősítéssel rendelkezik, így garantálva a maximális biztonságot és kényelmet az utazások során. Könnyen tisztán tartható és mosógépben is mosható, így mindig friss és tiszta marad. Előszeretettel használják alacsonyabb termetű anyukák is. 
Ezen az illusztráción látható, hogy milyen esetben lenne szükség az öv elvezető tölcsér használatára. A nyak előtt futó biztonsági öv feltétlenül intő jel a szülők számára!


A biztonsági öv helyzete az öv elvezető tölcsérrel pedig:

2. Nyakpárna, utazópárna

Az hosszú autós utazások során a gyermekek gyakran fáradnak el és elkezdenek elszunyókálni az autósülésben. A Berry Baby nyakpárna és utazópárna kiváló kiegészítője az autós utazásoknak. A puha és kényelmes párna alátámasztja a gyermek gerincének nyaki részét és megtámasztja vállait, így biztosítva a pihentető alvást az utazások során. A kisgyermekek nyaki gerinc szakasza még rövidebb, mint egy felnőtté. A fejük pedig a test arányaihoz képest kissé nagyobb. Emiatt speciális kialakítást kapott a nyakpárna. A nyaki gerinc mögé kerülő része vékonyított és lapított. A gyermek fejét ugyanis nem kell a párnának megemelnie, mint egy felnőtt esetében. A párna elülső része kissé nagyított, hogy a fej előrebukását megakadályozza.
A belső töltetének választott szilikonizált poliészter szálak biztosítják a maximális kényelmet és puhaságot a gyermekeknek.
... és hogy meddig használható ez a típusú párna? Akár a gyermek 8 éves koráig.

3. Testkiemelőbetét babahordozóba (minden típusba)

A testkiemelő betét babahordozóba kiváló választás az újszülöttek és kisbabák számára, körülbelül 4-6 hónapos korig. Ez a speciális betét megfelelő alátámasztást nyújt a babának, így biztosítva a kényelmes és biztonságos utazást. A betétet egyszerűen elhelyezhetjük a hordozó alján, hogy kiegyenlítse a felületet, és így a baba számára egyenesebb fekvőfelületet biztosítson.

Ez a kiegészítő különösen fontos az újszülöttek számára, akik még nem rendelkeznek megfelelő izomtónussal, és így hajlamosak a görbült vagy összezsugorodott testhelyzetben aludni. A testkiemelő betét használatával az utazási idő akár négyszeresére is megnövelhető, így a szülők hosszabb utazásokat is vállalhatnak anélkül, hogy aggódniuk kellene a kisbaba kényelméért. A gerinckiemelő betétet az autósülés huzata alá szükséges behelyezni:

+1 EXTRA:

A legjobb eredmény elérése érdekében ajánljuk az Univerzális szűkítőbetét babahordozóba kiegészítőt, amely különféle színekben kapható, és tökéletesen kiegészíti a testkiemelő betétet. Ezek a kiegészítők együttesen biztosítják, hogy a babahordozó minden szempontból megfeleljen az újszülött igényeinek. Extra fej és csípő védelmet ad a gyermeknek utazás során.4. Frottír vagy organikus pamut huzat babahordozóra.


A jó idő és a hőség beköszöntével gyermekünk még nyárias öltözet mellett is izzad az utazás során. 1 éves korig kiemelten gondossággal kell a kicsi hőháztartására figyelnünk. Ebben lesz segítségünkre ez a 2 fajta huzat típus, amik kimondottan autósülésbe készültek. A frottír és az organikus pamut anyagok mindegyike kiválóan szívja fel az izzadságot, így kellemesebbé és kényelmesebbé téve az utazást a babával. Míg a frottír puha, rugalmas textúrája extra kényelmet nyújt, az organikus pamut lélegző és környezetbarát megoldást kínál, ami ideális választás lehet az érzékenyebb bőrű babák számára. Legyen szó a városi sétákról, kirándulásokról vagy csak egy rövid bevásárlásról, ezek a huzatok segítenek abban, hogy gyermekünk mindig kellemesen érezze magát magasabb külső hőmérséklet esetén is.

Reméljük segítségedre lehettünk ezzel a rövid bemutatóval.
Örömünkre szolgál, ha valamelyik Berry Baby termék elnyerte tetszésed. Bízunk benne, hogy hamarosan téged is vásárlóink között tudhatunk.

 

Az oldal tetejére