Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

BLOG

BLOG

A Berry Baby ÚJDONSÁGOK oldalán olvashatjátok a legújabb híreket az újonnan megjelenő termékeinkről, és számos összehasonlító írást is ami a baba- és gyerekszoba termékekhez kapcsolódik. Tartsatok velünk.

2020. 02. 01. 16:54:20 Fodor Zsuzsa- berrybaby.hu
Tévhitek a szoptatásról. Támogató cikk a szoptatás idejére.- berrybaby.hu

Sziasztok, 
A Berry Baby megálmodójaként fontosnak tartom, hogy ne csak a márka kerüljön szóba, hanem olyan rendkívüli dolgok is, amik meghatározók lesznek a szülés utáni időkben.
Ilyen a szoptatás is. Mindenki nagy jelentőséget tulajdonít neki, mégis minden támogató könyv talán kicsit túl tudományosra sikerül a témában.
Ezt a cikket hiánypótlóként szánom ezen a téren. Sok hasznos tanácsot olvashatsz minderről.
Fogadjátok szeretettel.
Üdvözlettel:
Fodor Zsuzsa