Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Hogyan védd babádat a hideg ellen?!

Fodor Zsuzsa
Hogyan védd babádat a hideg ellen?!

Ha nem tudod milyen babakocsi kiegészítőre is lenne szüksége babádnak, akkor íme egy kis olvasnivaló a témában.

A hideg hónapokban különösen fontos odafigyelni a kisbabák melegére és komfortjára. A hűvös időjárás elleni védelemre számos praktikus és kényelmes megoldás áll rendelkezésre, amiket most szeretnék bemutatni nektek.

 Amikor hideg idő van, különösen fontos olyan babakocsi kiegészítőket választani, mint pl. a bundazsák, hordozós takaró, kispléd. Ezek a praktikus tartozékok nemcsak melegen tartják a babát, de meg is óvják a hideg szél hatásaitól. A bundazsák egy havas sétához vagy családi kiránduláshoz ideális.
Kiválaszthatjuk a stílusos és divatos darabokat. A Berry Baby segítségképp külön kategóriába sorolta a babakocsikba és a hordozókba való bundazsákjait
Találsz közöttük szőrmés vagy extrán bélelt bundazsákot is, amelyek nem csak melegen tartják a babát, de a legcukibb módon néznek ki.

A bundazsákon kívül más kiegészítőkkel is felkészülhetünk a hidegre.
Például a babahordozóba való takarók kiválóan megvédik pici csöppségünket a hideg széllel szemben, miközben biztosítják a kényelmet és puhaságot. Ezek a takarók a legtöbb babahordozóval kompatibilisek, így nem kell aggódnunk, hogy nem lesz a megfelelő a méret vagy forma. Nyugodtabban utazhatunk, tudva, hogy a kisbabánk minden kényelmet és biztonságot élvez.

A gyermekünk egészsége elsődleges, és nem szabad kompromisszumot kötnünk a hideg elleni védelem terén. Amikor kisbabánkkal a hidegben kimegyünk, mindig gondoskodjunk megfelelő ruházatról is. Az ilyen hordozós takarók és bundazsákok alá is réteges öltözet szükséges a babára.

Segítsük a kicsi testének a hőmérséklet szabályozását.
Ha bemelegedett az autó, vagy meleg helyre érkeztünk, nyissuk ki neki a bundaszákot, vagy hordozós takarót, hogy szellőzhessen és ne melegedjen be. Ha észrevettük, hogy nagyon kipirosodott az arca, ellenőrizzük a nyakát. Ha nagyon izzadt, segítsünk neki a lehűlésben, nyissuk ki a bundazsákot.

Egy kis odafigyeléssel és a megfelelő babakocsi tartozékokkal és kiegészítőkkel gondoskodhatunk róla, hogy babánk hideg időben is védve legyen. A Berry Baby célja az, hogy a lehető legváltozatosabb kiegészítőkből választhassatok gyermekeitek számára.

Az oldal tetejére