Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Kapcsolat

Ha olyan kérdésed adódott, amire nem találod a választ a weboldalon vagy a termékleírásban, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat. :) 
 

Telefonszámaink:
0630/414 0189 -babakelengye, ruházat, kiegészítőkkel kapcsolatosan.

0630/577 8881 -bútorokkal kapcsolatos kérdésekhez.

Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8-16 óráig keresheted telefon. Az első számon Timi, a másodikon Szilvi jelentkezik majd. Mindkét kolléganőnk igazán segítőkész. A vonal terheltségétől függően esetleg többször is próbálkoznod kell, de igyekszenek minden hívást fogadni.


E-mail: rendeles@berrybaby.hu
A beérkező levelekre 36 órán belül fogunk tudni válaszolni munkanapokon. Mi ezt a kapcsolatfelvételi módot ajánljuk vásárlóink számára. 


Személyesen:  
4400-Nyíregyháza, Kinizsi Pál u. 10.
Előre egyeztetett időpont feltétlenül szükséges. Kérlek keress minket telefonon mielőtt elindultok hozzánk, hogy előkészíthessük a terméket a raktárból. :)

GOOGLE TÉRKÉPEN itt találsz minket.

 

Az oldal tetejére