Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Kombinált pamut-muszlin Berry Baby baldachin függönyök

Kínálatunkban a babaszobába tökéletesen illő Berry Baby pamut-muszlin betétes baldachin függönyök közül válogathatsz, sok színben, melyeknek a masni mindig tartozéka. 
PAMUT-MUSZLIN BALDACHIN
  • A baldachinok azon kívül, hogy csodaszép díszei a babaszobának és a baba ágyának, több funkciót is betöltenek méretüktől és anyaguktól függően.
  • Mindegyik baldachin függönyről elmondhatjuk, hogy fő funkciója a (dekoráción kívül) a porfogás. 
  • A pamut-muszlin betétes baldachin függöny dekorációs értéken és a por felfogásán kívüli hasznossága az árnyékolásban és a beláthatóságában mutatkozik meg. A muszlin betétnél a babára ráláthat a kiságyba oldalról "beleskelődő" szülő, míg a felső pamut részének köszönhetően árnyékol is a babának.
  • A masni tartozéka a függönynek
  • Baldachin tartó is rendelhető a webáruházunkban
Az oldal tetejére