Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Divatolj együtt gyermekeddel, legyen azonos színű táskátok. Nagy méretű pelenkázó és utazó táska a Berry Baby-től.

Drága Kismamák!
Ezeket a szuper táskákat Mama és Baba méretben is megvásárolhatjátok....hogy a Babának és Anyának azonos mintájú táskája lehessen már a kórházban is. A "Szülni megyünk" baba-mama táskák extra méretű pelenkázó és utazó táskák, amelyek mérete ideális a sok-sok kórházi holmi, és nyaraló- utazó felszerelés hordozásához. Kézi műbőr hordozófülekkel és hosszú vállpántokkal is rendelkeznek. Mind a kettőhöz kérhető pluszba helytakarékos, vékony pelenkázó lap is.
A "BABA" méretű táska a babakocsi tolókarjára is felakasztható. Jóval nagyobb, mint egy sima pelenkázó táska, kényelmesebben lehet bele pakolni. A kórházba vagy utazáshoz készülődve a baba holmijai számára is tökéletes.
Befoglaló mérete: magassága: 30cm, szélessége: 45cm, mélysége: 24 cm. 
A "MAMA" méretű táska: Utazáshoz és kórházba ajánlott nagy méretű kézi táska. Befoglaló méretei: magassága: 35cm, szélessége: 50cm, mélysége: 28cm
Divatolj együtt gyermekeddel, azonos színű táskával!
#LoveBerryBaby
Rendezés:
Nézet:
Készleten (2-4 nap)
Drága Kismamák!
A "MAMA" méretű táskák extra méretű kézi utazó táskák, amelyek mérete ideális a sok-sok kórházi holmi, vagy nyaraló- utazó felszerelés hordozásához. Kézi műbőr hordozófülekkel és hosszú vállpántokkal is rendelkeznek. Kérhető pluszba helytakarékos, vékony pelenkázó lap is. (Hófehér színű, frottír felületű, teljesen vízálló)
A "MAMA" méretű táska a kórházba vagy utazáshoz készülődve a baba  és mama holmijai számára is tökéletes.
Befoglaló mérete: magassága: 35cm, szélessége: 50cm, mélysége: 28 cm. 
Ajánljuk hozzá a színben azonos "BABA" méretű táskát is! (A készlet erejéig)
Divatolj együtt gyermekeddel, azonos színű táskával!
#LoveBerryBaby
5.490 Ft