Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. Bővebben
 

Megbízhatóságunk dupla bizonyítéka: Az Opten és Dun&Bradstreet "A" minősítései

Fodor Zsuzsa
2024. 05. 09. 09:37:31
Megbízhatóságunk dupla bizonyítéka: Az Opten és Dun&Bradstreet "A" minősítései
Teljesítmény a múltban, megbízhatóság a jövőben is. A Berry Baby-re számíthatsz.

A BERRY BABY Kft a legmegbízhatóbb cégek közt! Két kiemelkedő elismerésről számolunk be: az Opten "A" minősítésről, amelyet tavaly szereztünk meg, és az idei Dun & Bradstreet "A" minősítésről.

Üzletfejlesztési igazgatóként és a Berry Baby megálmodójaként ünnepnap nekem, mikor ilyen hírekről számolhatok be.
Mindkét minősítés megerősíti vállalatunk pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát. Visszaigazolást nyert az elmúlt évek kemény munkája. Ezek a minősítések nem csupán a múltbeli teljesítményünket tükrözik, hanem a jövőbeli üzleti kilátásainkat is fényesítik. 

Az OPTEN széles körben elismert kockázati minősítése szerint a(z) BERRY BABY Kft cégmérete és kockázati besorolása alapján a legmegbízhatóbb vállalkozások 1,3%-ba tartozikAz OPTEN „A” minősítést a pénzügyileg stabil, kiemelkedően megbízható vállalkozások kaphatják csak meg. Ezt a gyakorlatban azt jelenti, hogy cégünk a magyar vállalkozások felső 10%-ba tartozik.
Ha olvastad már, hogy honnan indultunk, megérted milyen hatalmas jelentősséggel bír ez számomra és a márka számára.

2024 év elejéna Dun&Bradstreet (Európa legelterjedtebb cégminősítője) rendszerében is jogosulttá vált a BERRY BABY Kft az "A" minősítésre. Cégünk így azon kivételes vállalkozások közé tartozik, akik meg tudtak felelni a nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb feltételeinek, ahol közel 100 szempontot vesznek figyelembe a minősítés során. A minősítés többek között a Magyar Igazságügyi Minisztérium, a Cégbíróság, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint egyéb hatóságok által szolgáltatott hivatalos adatokra támaszkodik. Ezek mellett figyelembe veszi a vállalat pénzügyi adatait, mint például a mérlegadatokat és az eredménykimutatást, valamint a vállalati demográfiai jellemzőket – tevékenységi kör, méret, tulajdonosi szerkezet. A Fizetési tapasztalat programból származó információk alapján a minősítésbe beépül, hogy a vállalat milyen fizetési fegyelemmel rendelkezik. Emellett számos további adat, mint például a sajtóhírek is hozzáadódnak a minősítési folyamathoz.

A Berry Baby Kft évente közel 20.000 vásárlót szolgál ki. Még kimondani is hihetetlen. Egy fantasztikus csapatot vezethetek, és nem telik el úgy nap, hogy ne adnék hálát azért ahová eddig eljutottunk. Köszönöm a vásárlóinknak, hogy bizalmat szavaznak a Berry Baby-nek. A jövőben is azon dolgozunk, hogy méltók legyünk erre a bizalomra. 

Most pedig megmutatom nektek a legelső terméket, amivel a Berry Baby márka 10 éve elindult. Fogadd el tőlem ezt a 30%-os kuponkódot, ami ezekre a termékekre lesz érvényes: AEH1BUKM
(Más kedvezménnyel nem összevonható)

Az oldal tetejére