Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Kereskedőknek

Kereskedők figyelmébe ajánljuk a Berry Baby termékeket!

Vállalkozásunk a kiskereskedelmi értékesítés mellett, megnyitja kapuit a kereskedők előtt is. Megkezdjük a Berry Baby termékek nagykereskedelmét. 
A Berry Baby mint prémium magyar márka 2014 év elejétől van jelen a piacon. 2016- ban már védjeggyel rendelkező márkává vált. Napjainkban pedig már több mint 2.200 terméket számláló hatalmas kínálattal állunk a vásárlók kiszolgálására. 
Vállalkozásunk gyártó és importőr cég. A jelenleg foglalkoztatott 21 fő alkalmazott mellett 12 partner cég segítségével készülnek a megvásárolható Berry Baby márkatermékek, határon innen és túl egyaránt. A logisztikai és háttér munkálatokat 6 kolléga végzi az irodánkban, ahol személyes találkozásra Önnek is lehetősége van időpont egyeztetést követően.

A Berry Baby Kft üzemelteti az alábbi webáruházakat, ahol Ön is megtekintheti termékeink teljes kínálatát:
- berrybaby.hu - babakelengye gyártás és import

- babakocsimania.net - babakocsi import
- csingiling.hu - gyerekágy gyártás és import

A webáruházakhoz kapcsolódó Facebook rajongói oldalaink, ahol már több mint 200.000 fős össz követői táborral rendelkezik a márka:
- berrybaby.hu Facebook oldala
- csingiling.hu Facebook oldala
- babakocsimania.net Facebook oldala
- a Kft saját Facebook oldala

Termékeinket nyíregyházi székhelyünkről tudjuk kiszállítani Önhöz. A szállítást nagyobb mennyiség esetén saját teherautóink végzik, míg kisebb mennyiség esetén szerződött futárszolgálataink: MPL, GLS, DPD. 
A berrybaby.hu webáruházba beérkező kereskedői rendeléseket 25.000Ft bruttó vételár felett díjmentesen szállítjuk ki. Ezen értékhatár alatt a szállítás díja bruttó 1.500Ft.
Minimális rendelési mennyiség nincs, akár 1 terméket is rendelhet.

Amennyiben Ön is szeretne Berry Baby márkatermékeket forgalmazni üzletében, illetve érdeklik a további részletek, úgy kérjük regisztráljon vásárlóként IDE KATTINTVA, majd töltse ki az alábbi űrlapot:

 Köszönjük érdeklődését, reméljük hamarosan újabb partnert tisztelhetünk Önben.