Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Végre megtaláltál minket. </strong> Végre megtaláltál minket.
Örülünk, hogy megérkeztél. </strong> Örülünk, hogy megérkeztél.

Nyereményjáték Szabályzat

A Berry Baby Babaágynemű és babakelengye (Berry Baby Kft) által szervezett Facebook nyereményjáték szabályzata
 

Részvételi feltételek: A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki kommentben teljesíti a játék kiírásban megszabott feltételeket. 

A sorsoláson kizárólag a Facebook bejegyzés hozzászólói vesznek részt. A nyereményjátékban cégünkkel munkavállalói viszonyban álló személyek és közeli hozzátartozóik nem vehetnek részt. 

A nyereményjáték időtartama: 2022.08.25- 09.09.
A nyertes kiválasztása: A sorsolásra a nyereményjáték lezárását követő 2 munkanapon belül kerül sor. 

A nyertest a https://commentpicker.com/ webhely segítségével sorsoljuk ki. A nyertes kisorsolását követően 2 pótnyertest is sorsolunk. A nyertessel Facebookon keresztül vesszük fel a kapcsolatot, ha azonban az értesítést követő 24 órán belül nem reagál, akkor kizárjuk a nyereményjátékból, helyébe a soron következő pótnyertes kerül. 

Nyeremény: KARÁCSONYI BABARUHA EGYÜTTES - választható méretben
További megjegyzések: A nyereményjáték a Facebook-kal (Facebook, Inc.) semmilyen formában nem hozható összefüggésbe. 

A szabályváltoztatás jogát fenntartjuk.

 

Az oldal tetejére