Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A Berry Baby mint prémium magyar márka 2014 év elejétől van jelen a piacon. 2016- ban már védjeggyel rendelkező márkává vált. Napjainkban pedig már több mint 2.200 terméket számláló hatalmas kínálattal állunk a vásárlók kiszolgálására. Vállalkozásunk gyártó és importőr cég. A jelenleg foglalkoztatott 21 fő alkalmazott mellett 12 partner cég segítségével készülnek a megvásárolható Berry Baby márkatermékek, határon innen és túl egyaránt. A logisztikai és háttér munkálatokat 6 kolléga végzi az irodánkban, ahol személyes áruátvételre Önnek is lehetősége van időpont egyeztetést követően.

A Berry Baby Kft üzemelteti az alábbi webáruházakat, ahol Ön is megtekintheti termékeink teljes kínálatát:
berrybaby.hu - babakelengye gyártás és import

babakocsimania.net - babakocsi import
- csingiling.hu - gyerekágy gyártás és import

A webáruházakhoz kapcsolódó Facebook rajongói oldalaink, ahol már több mint 200.000 fős össz követői táborral rendelkezik a márka:
berrybaby.hu Facebook oldala
csingiling.hu Facebook oldala
babakocsimania.net Facebook oldala
a Kft saját Facebook oldala

Termékeinket nyíregyházi székhelyünkről tudjuk kiszállítani Önhöz. A szállítást nagyobb mennyiség esetén saját teherautóink végzik, míg kisebb mennyiség esetén szerződött futárszolgálataink: MPL, GLS, DPD. 

A Berry Baby babakocsikat az erre szakosodott webáruházban vásárolhatják meg: Babakocsi Mánia
A Berry Baby baba- és gyerekszoba bútorok pedit itt érhetők el: Csingiling Gyermekbútor
Központi telefonszámunk: 0630/414-0189
Nyíregyházi székhelyünkön személyes átvételre is lehetőségük van!