Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Szállítási díjaink:
Szállítás előre utalás után: 1080 Ft
Szállítás utánvétellel: 1280 Ft
(A szállítási díj a teljes csomagra/dobozra vonatkozik, bármennyi termék is legyen benne!)

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket/ termékeket a legtöbb esetben utánvétellel szállítjuk ki a megadott címre. A megrendelést lemondását csakis a megrendelést követő 5. munkanapig áll módunkban elfogadni!   A vevőnek lehetősége van a vételárat előre utalni is! Érveink az utánvétel mellett:
-          az előre kifizetett termékek minden esetben (így már a szállítás alatt is) a VEVŐ tulajdonát képezi(k), így az esetleg a szállítás alatti sérülés kárrendezése a VEVŐ feladata lenne a szállítási szolgáltatónkkal. EMIATT kérjük vevőinket az utánvétes fizetési módra.
-           így lehetőségük van a csomag átvétele előtt átvizsgálni azt, és az átvételt megtagadni amennyiben sérülést találnak rajta.
-          Ebben az esetben Cégünk újragyártja a terméket a Vevő részére, és intézi a kárrendezést a Szállítási szolgáltatóval!

 A számla és a garancia levelet a termékkel együtt szállítjuk, és biztonsági okokból a csomagoláson belül találja azt.
Kérjük a terméket kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

FONTOS!!! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Házhoz szállítás, információk

 A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.
Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A szállítási díj a vásárló költsége.

Házhoz szállítás díjszabása

A házhozszállítást Cégünk ORSZÁGOSAN, Szállítási szolgáltató megbízásával végzi!
FONTOS tehát, hogy a csomagokat NEM MI szállítjuk. Szerződött partnerünk erre a célra: MPL (Magyar Posta)
A futárok elérhetőségét NEM ismerjük, a Posta a futárok (közúti biztonsága és munkavégzésüknek zavartalansága miatt) elérhetőséget nem adja ki. A szállítás MUNKANAPOKON 8-17 óra között történik.
A csomagok telephelyünkön történő átvétele után az Ön által megadott telefonszámra SMS üzenetben megküldi az értesítést a kiszállítás várható időpontjáról és az Ön csomagjának azonosítójáról!
Felhívjuk figyelmét, hogy a csomagok átadását követően a kézbesítésig az ügymenetet,a logisztikát, a POSTA szabályozza, így nem tudunk felelősséget vállalni helyettük az esetleges késésért, csúszásért, tájékoztatásuk hiányáért. Ezen okok miatt nem tudunk tájékoztatást adni a csomag órára pontos érkezéséről sem!

Az SMS üzenetben megkapott csomagszámmal a csomagot a www.posta.hu oldalon nyomonkövetheti.

FIGYELEM!!! A Szállítási szolgáltatás háztól- házig tart! (nem viszi fel a futár az emeletre, a lakásba a megrendelt terméket) A lakásba való juttatásról a Vevő feladata gondoskodni!
A „házig” szó értelmezése: családi házaknál a kapu ajtót, társasházi lakásoknál a lépcsőház ajtaját jelenti!  

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! A megrendelést lemondását csakis a megrendelést követő 5. munkanapig áll módunkban elfogadni! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén (!!) áll módunkban ismételten elindítani! 

Elérhetőségek:

Berry Baby Kft: 0630/414-0189
Facebookon: berrybaby.hu
Web: www.berrybaby.huwww.babashop.net
e-mail:  berrybaby.magyarorszag@gmail.com