Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Berry Baby babakelengye termékek. A babaágyneműket külön kategóriában találja.

A "Berry Baby" babaágynemű szettek kiegészítő termékei láthatók a lentebbi kategóriákba sorolva. OEKO-TEX Standard 100 minősítésű, 100% pamut szövetből készülnek. Ezek a kiegészítők képezik a babakelengye legnagyobb részét. Segítségükkel a babaszobában teljes harmónia uralkodhat, hiszen a babaágyneműink színében kérhető az összes kiegészítő babakelengye is.
Egy kis összhangot csempészhetnek a babaszoba hangulatába, ha például azonos mintával vásárolják meg a babaágyneműt, pelenka tárolót, babafészket és hálózsákot. A választás már csak az Ön kreativitásán múlik.
Az alábbi kategóriákra kattintva tekintheti meg a teljes színválasztékot:

Babaágynemű kollekciók Babaágynemű kollekciók
A "Berry Baby" Babaágynemű szettek és kiegészítő termékei ÖKO-TEX Standard 100 minősítésű, 100% pamut szövetből készülnek. Csodás színkombinációk, vidám színek jellemzik. A babaszobában teljes harmónia uralkodhat, hiszen a babaágynemű színében kérhető az összes kiegészítő babakelengye is, pl. a babaszobai szennyestartó, pólya, lepedő, pelenka tároró, hálózsák vagy babazsák (..stb) is. A baba ágyneműket 5 kategóriába soroltuk: - AKCIÓS babaágynemű szettek: 60 cm széles kiságyakba készülnek. Az alap szett 3 részes, ami fix huzatos paplant, párnát és fejvédőt tartalmaz. Az akciós ágynemű szettek tovább bővíthetők hozzá illő lepedővel, baldachin függönnyel és pelenka tárolóval is. - MINKY babaágynemű szettek: ezek a baby garnitúrák selymes 3D buborékos nyírt wellsoft és pamut anyag kombinációjából készülnek. 60 és 70 cm széles kiságyba egyaránt talál közöttük. A termékek melletti leírásokat érdemes gondosan átolvasni, mert termékenként változhat a méret és a bővíthetőség. (pl. körbe fejvédővel, kisebb vagy nagyobb takaróval is kérhetők) - PRÉMIUM hímzett babaágyneműk: 60cm széles kiságyakba készülnek. Mindegyik nagy méretű hímzéssel készül. Típusonként eltérő tulajdonságaik vannak, kérjük gondosan olvassák el a leírásokat. A szettek sajátossága a nagyobb, extra méretű takaró és párna is, melyek óvodás korban is használhatók. (Van amelyik 180cm-es fejvédővel készül, van amelyik 300cm méretűvel.) - 3 RÉSZES babaágynemű szettek: 60 és 70cm széles kiságyakba egyaránt kérhetők a szettek. Csodás színekben megvásárolhatók, sok-sok kiegészítő termékkel. - LUXUS babaágynemű szettek: 60 és 70 cm széles kiságyakba is tökéletes. Pufi kispárnás fejvédővel készülnek, sok-sok színben. Előnye a fej és kutacs fokozott védelme. Reméljük, hogy Ön is megtalálja kínálatunkban a megálmodott babaágynemű szettet.