Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Berry Baby babakelengye termékek a babaágyneműk színével összhangban.

A Berry Baby babaágynemű szettek és a babakelengye termékei láthatók a lentebbi kategóriákba sorolva. OEKO-TEX Standard 100 minősítésű, 100% pamut szövetből készülnek. Ezek a kiegészítők képezik a babakelengye legnagyobb részét. Segítségükkel a babaszobában teljes harmónia uralkodhat, hiszen a babaágyneműink színében kérhető az összes kiegészítő is.
Egy kis összhangot csempészhetnek a babaszoba hangulatába, ha például azonos mintával vásárolják meg a babaágyneműt, pelenka tárolót, babafészket és hálózsákot. A választás már csak az Ön kreativitásán múlik.
Az alábbi kategóriákra kattintva tekintheti meg a teljes színválasztékot: