Amikor ellátogat egy weboldalra, az információkat tárolhat vagy gyűjthet be a böngészőjéről, amit az esetek többségében sütik segítségével végez. Az információk vonatkozhatnak Önre mint felhasználóra, a preferenciáira, az Ön által használt eszközre vagy az oldal elvárt működésének biztosítására. Az információ általában nem alkalmas az Ön közvetlen azonosítására, de képes Önnek személyre szabottabb internetélményt nyújtani. Ön dönti el, hogy engedélyezi-e meghatározott típusú sütik használatát. 

Bővebben
 

Menü

Duplagéz fürdőponcsó gyerekeknek kapucnival és praktikus zsebbel.

A prémium dupla géz (más néven muszlin) egy laza szövésű, rugalmatlan anyag 100% pamutból készítve. Részben vászonkötésű szövet, amely kettős szövéssel alakul ki. Ez annyit takar, hogy a két réteg gézt cérnával szövik át. Ezért könnyű és rugalmas hatást kelt annak ellenére, hogy nem tartalmaz elasztánt. Gyorsan magába szívja a nedvességet, ezért tökéletes választás a babák fürdőlepedőihez.
A duplagéz mosása maximum 30°C-on, szárítása alacsony (60°C), vasalása közepes (150°C) hőfokon ajánlott. Fehéríteni és vegytisztítani tilos.

Rendezés:
Nézet:
Azonnal a tiéd lehet. :)
Fürdőponcsó gyerekeknek pink színben, aranyos Bambi mintával. Könnyen ráadható a babára, kapucnija pedig megvédi a baba fejecskéjét a megfázástól. Anyaga dupla géz, praktikus zsebbel kiegészítve.
8.490 Ft
Azonnal a tiéd lehet. :)
Fürdőponcsó gyerekeknek barackvirág színben, aranyos Bambi mintával. Könnyen ráadható a babára, kapucnija pedig megvédi a baba fejecskéjét a megfázástól. Anyaga dupla géz, praktikus zsebbel kiegészítve.
8.490 Ft
Azonnal a tiéd lehet. :)
Fürdőponcsó gyerekeknek lila színben, cicás mintával. Könnyen ráadható a babára, kapucnija pedig megvédi a baba fejecskéjét a megfázástól. Anyaga dupla géz, praktikus zsebbel kiegészítve.
8.490 Ft
Azonnal a tiéd lehet. :)
Fürdőponcsó gyerekeknek babakék színben, Wild and free mintával. Könnyen ráadható a babára, kapucnija pedig megvédi a baba fejecskéjét a megfázástól. Anyaga dupla géz, praktikus zsebbel kiegészítve.
8.490 Ft
Azonnal a tiéd lehet. :)
Fürdőponcsó gyerekeknek szürke színben Wild and free mintával. Könnyen ráadható a babára, kapucnija pedig megvédi a baba fejecskéjét a megfázástól. Anyaga dupla géz, praktikus zsebbel kiegészítve.
8.490 Ft